Aandacht voor de mantelzorger

De afgelopen weken hebben voor veel veranderingen in ons leven gezorgd. Dit geldt ook voor mantelzorgers. Partners of kinderen kunnen nu niet meer fysiek naar de dagopvang en blijven thuis. Kinderen kunnen niet meer langs bij hun ouders om te helpen en te ondersteunen. Het kan zijn dat je er nu alleen voor staat en dat de belasting toeneemt. Misschien heb je altijd al wel voor iemand gezorgd en kom je er nu achter dat je mantelzorger bent.

In de gemeente Buren, Neder-Betuwe en Rhenen brengen wij speciaal voor mantelzorgers regelmatig een nieuwsbrief uit met nuttige informatie en tips. In Rhenen doen we dit vanuit het Mantelzorgknooppunt en in Buren en Neder-Betuwe vanuit de Mantelzorgsteunpunten. Ook voor lotgenotengroepen en informatie rondom mantelzorg kun je bij ons terecht. Dit geldt ook voor aanvullende hulp in tijden van corona, bijvoorbeeld boodschappen doen of een luisterend oor.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Sta je nog niet bij ons ingeschreven en wil je de nieuwsbrief ontvangen? Mail dan naar info@welzijnrivierstroom.nl voor de nieuwsbrief uit Buren of Neder-Betuwe en naar mantelzorg@rhenen.nl voor de nieuwsbrief uit Rhenen. Je kunt ook bellen naar ons kantoor via 0344-602337. Op onze website www.welzijnrivierstroom.nl kun je per gemeente meer informatie vinden over mantelzorg