Coach en jij!

Je bent je school of je werk even helemaal zat? Je hebt problemen, maar je kan er met niemand over praten? Je wilt iets bereiken, maar weet niet hoe? Een coach kan je helpen je talenten te ontwikkelen.

Grijp je kans

Bijna alle succesvolle mensen hebben een coach; popsterren, politici en zakenmensen. Maar jij kunt ook een eigen coach hebben. Iemand die er speciaal voor jou is, die bij je past en losstaat van je school, werk en ouders. Je coach ondersteunt je in jouw keuzes, respecteert die en leert je om te gaan met tegenslagen. Maar vooral ook om je kansen te grijpen.

Met een coach kom je verder

Je coach is iemand met levenservaring die weet waarover hij of zij praat. Met hem of haar spreek je regelmatig af op een plek die jullie samen uitzoeken. De coach praat met jou over dingen die je interesseren of bezighouden. Samen stellen jullie doelen op die voor jou belangrijk zijn en je coach helpt je om die te bereiken. Je moet het natuurlijk wel zelf doen. Hoe, wat en wanneer bepalen jullie samen.

Aanmelden of meer informatie? Klik hier. Voor vragen kun je ook bellen naar: 0344-638505 of contact opnemen met het Kernpunt, telefoon: 0488-449992.

Terug naar initiatieven