Afscheid ‘Frank presenteert…’

Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen: sinds oktober 2021 organiseert vrijwilliger Frank Schimmer met regelmaat leuke activiteiten op de vrijdagmiddag, onder de naam ‘Frank presenteert’. Frank is aardrijkskunde docent en vanwege veranderingen in zijn lesrooster moet hij helaas stoppen als vrijwilliger bij de Buurtgarage. Frank, ook via deze weg: héél hartelijk dank voor alle gezellige en creatieve activiteiten die je hebt georganiseerd!

Nieuwe vrijwilliger(s) gezocht
Lijkt het jou leuk om een of meer activiteiten te organiseren in de Buurtgarage? Eenmalig, of bijvoorbeeld 1x in de maand of week? Een (hobby)fotografiebijeenkomst, een kinderbingo, een plantjesmarkt, filmavonden, kinderkaraoke, een leesclub: het kan van alles zijn. De woensdag- en vrijdagmiddag zijn vrij, dus we hebben ruimte voor nieuwe leuke activiteiten. Uiteraard ondersteunen we je graag bij de organisatie (als je dat zelf ook fijn vindt).

Meer weten?
Of interesse? Neem contact op met Elle Joosten via buurtgarage@rhenen.nl of door te appen of bellen naar 06 19 42 69 67.