Bedank jouw sponsor

20 november is het de Dag van de Ondernemers. Dé dag om ondernemers en bedrijven te bedanken voor wat zij doen voor jouw vereniging, stichting of dorp.

Doe dat!

Bedrijven dragen overal bij met hun materialen, geld, menskracht en media-aandacht. Zij ondersteunen bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen. Laat aan iedereen zien dat je dat waardeert. Hoe je dat doet, kun je zelf verzinnen en anders kan de toolkit je daarbij helpen.

Met alle vrijwilligersorganisaties laten we op 20 november, tijdens de Dag van de Ondernemer, licht schijnen op het sociale gezicht van bedrijven. We bedanken hen massaal voor hun inzet en steun aan maatschappelijke organisaties.
20 november is niet alleen een mooie kans om een ondernemer te bedanken en jullie relatie te versterken, maar ook een mooie gelegenheid om aan een breed publiek te laten zien hoe bedrijven jouw organisatie kunnen steunen in wat jullie doen.
De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB Nederland

Hoe ga je te werk?
• Bereid je voor.
• Maak een lijst met alle zakelijke relaties die je in het zonnetje wilt zetten. Noem ze en geef kort aan wat ze voor je betekenen.
• Bedenk hoe je ze wil bedanken. Dat kan via een kaartje of een e-card, een (zelfgemaakt) cadeau, een bos bloemen, een bijzondere actie die echt bij jouw organisatie past of een bericht op social media.
• In de toolkit van MKB Nederland is een aantal speciale kaarten en afbeeldingen toegevoegd om ondernemers te bedanken.
• Maak een berichtje voor de pers om je bedankje onder de aandacht te brengen.
• Voer je actie(s) uit en zet al jouw relaties op 20 november in het zonnetje
• Deel je acties en of bedankjes via social media met de hastags #mensenmakennederland en #dagvandeondernemer.