Burendag: Buurten in de Buurtgarage

Woon in je de omgeving van de Buurtgarage (valleiweg 16, Rhenen) en viert jouw straat/wijk geen Nationale Burendag? Kom dan op zaterdag 24 september tussen 09.30 en 12.00 buurten in de Buurtgarage!

Feestelijke buurt-ochtend
De hele ochtend zijn er volop spelletjes voor jong en oud. Zo gaan we samen een buurtkunstwerk maken. Er zijn ook verschillende kinderactiviteiten, zoals cupcake versieren, en we gaan aan de slag met textielmarkers (neem zelf een wit of licht gekleurd hemdje, shirtje of katoenen tas mee). En vooral: er is héél veel koffie, thee, limonade én gezelligheid.

‘Heel Rhenen-Hoog Bakt’-wedstrijd
Er is ook een heuse kinder-bakwedstrijd! Kinderen uit Rhenen-Hoog en omgeving maken thuis hun favoriete baksel én versieren het super mooi. Ze nemen hun kunstwerkjes de 24ste mee naar de Buurtgarage, waar een jury het gebak op smaak én uiterlijk beoordeelt. We hebben de kinderen gevraagd wat extra te bakken, zodat jij ook kunt proeven. Want af en toe met een speciale gelegenheid iets snoepen moet kunnen, toch? Wie zit gebakken en wint de prijs (een cadeaubon t.w.v. €75 voor indoor activiteitencentrum The Maxx)? Kom het ontdekken tijdens de buurtochtend op nationale Burendag!

Contact
Vragen over de buurtochtend of wil je een leuke activiteit in/om de Buurtgarage doen de 24ste, om de ochtend nóg even wat gezelliger te maken? App, bel of mail Kitty van den Hoek via 06 45 84 90 59 of kittyvandenhoek@welzijnrivierstroom.nl. Burendag in de Buurtgarage wordt mogelijk gemaakt door gemeente Rhenen.

 

logo Burendag en gratis foto Pixabay