Burendag in het Bestegoed

Woon in je Elst en viert jouw straat/wijk geen burendag? Kom dan op zaterdag 24 september tussen 09.30 en 12.00 naar het Bestegoed!

Buurtochtend voor iedereen
De hele ochtend zijn er activiteiten voor jong en oud. Bij binnenkomst kan je een ballon laten vouwen in de meest uiteenlopende figuren. Wie wil kan daarna lekker sportief aan de slag met de activiteit van Sportservice en een aantal lokale verenigingen laten je zien en ervaren wat zij zoal doen.

Aan livemuziek is ook gedacht, en wordt verzorgd door De Fellows!

Kinderprogramma
Neem je eigen witte mok, glas, bordje of kom mee van thuis en versier ’m met porseleinstiften! Je eigen cupcake versieren en je eigen knapzak maken. Het kan allemaal deze ochtend!

We gaan ook op zoek naar de beste taartenbakker of -bakster van Elst (8-14 jaar). Geef je op bij Nanda en bak je favoriete taart én versier je baksel supermooi. Neem je kunstwerkje op de 24ste mee en wie weet vindt de jury jouw taart het mooist en het lekkerst. Dan win jij de te gekke prijs (een cadeaubon t.w.v. €75 voor indoor activiteitencentrum The Maxx)!

Contact
Heb je vragen of wil je bijdragen aan de buurtochtend (bijv. door de handen uit de mouwen te steken of met het organiseren van een leuke activiteit in/om het Bestegoed die ochtend). Mail, bel of app Nanda Heshof via nandaheshof@welzijnrivierstroom.nl of 06 47 54 72 77. Burendag in het Bestegoed wordt mogelijk gemaakt door gemeente Rhenen.

logo Burendag en foto de Fellows