Buurtgarage zoekt stagiair(e) Community Development

Wijkbewoners | ontmoeting | leefbaarheid | ABCD | creativiteit | Gezond & Sociaal

 Dit zijn sleutelwoorden van het werk van team Welzijn Rivierstroom in Rhenen. Word jij daar net als wij enthousiast van én ben jij een 3e of 4e-jaars student Social Work op zoek naar een stage voor na de zomervakantie? Dan is het een perfecte match!

Wat kun jij betekenen?
Samen met je collega’s van team Rhenen werk je aan sterke, levendige lokale gemeenschappen waar iedereen (die wil) mee kan doen, waar inwoners klaar staan voor elkaar en waar mensen prettig samenleven. Taken zijn vooral rondom het ontwikkelen, organiseren en begeleiden van mooie activiteiten met en voor bewoners in de wijk, vanuit ontmoetingsplek ‘De Buurtgarage’. De stage is praktisch (al doende leren), maar er is ook ruimte voor beleidstaken én uiteraard voor jouw schoolopdracht(en).

Samen met jou activeren we wijkbewoners, creëren mogelijkheden tot ontmoetingen en bestrijden we o.a. eenzaamheid – wat in deze tijden van COVID helaas urgenter is dan ooit. Wil jij met jouw talent daaraan bijdragen? Meld je dan aan!

Wat bieden wij?
Gelegenheid om te onderzoeken wat je leuk vindt en waar je talenten liggen, werken met leuke collega’s in een innovatieve werkomgeving, verantwoordelijkheid, goede begeleiding, reiskostenvergoeding & stage/vrijwilligersvergoeding … en vooral heel veel werkplezier!

Wie ben jij?
Derde of vierdejaars HBO: Pedagogiek, Sociaal Werk, SPH of MWD. Je bent beschikbaar vanaf september (latere start in overleg mogelijk); duur en aantal uur in overleg (bij voorkeur tenminste een vaste dag per week). Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent proactief, assertief, flexibel, gemotiveerd en een teamplayer.

Reageren?
Kijk voor meer informatie op de vacaturepagina van onze website (www.welzijnrivierstroom.nl), of mail direct een motivatiebrief inclusief CV naar jeannettearends@welzijnrivierstroom.nl.