Chillclub Lay-Aut zoekt begeleiders

Werk je graag met jongeren van 12 t/m 18 jaar? Vind je het leuk om activiteiten met en voor hen te organiseren? Kom vrijwilligerswerk doen bij de Lay-Aut!

We blazen deze club graag nieuw leven in, en hebben al 2 geweldige vrijwilligers gevonden. Maar we hebben nog 1 of 2 vrijwilligers nodig om van start te kunnen gaan. Als een vrijwilliger een keer niet kan, kunnen de Lay-Aut avonden toch doorgaan, en hoeven we niemand teleur te stellen.

Over Lay-Aut
Als je jong bent en autisme of een lichte verstandelijke beperking hebt, is het niet altijd makkelijk leuke contacten te leggen met leeftijdsgenoten. Tegelijkertijd heb je daar wel behoefte aan. Hoe fijn is het dan als je als tiener leeftijdsgenoten kan ontmoeten die jou helemaal snappen? Dat kan bij de Lay-Aut club! Samen spelletjes spelen, gamen, een filmpje kijken, karaoke, noem maar op. Net wat de jongeren willen doen.

Wanneer we de Lay-Aut precies organiseren en op welke avond, bepalen we nog in overleg met de (nieuwe) vrijwilligers. Ook de locatie staat nog niet helemaal vast, al wordt er gedacht aan de Westpoort in Rhenen.

Contact
Meer weten of vrijblijvend in gesprek? Neem dan contact op met jongerenwerker Fatma Akdemir, tel. 06 15 51 71 24 of e-mail f.akdemir@mozaiekwelzijn.nl.