Dag van de mantelzorger een groot succes

Voor de mantelzorgers uit de gemeenten Neder-Betuwe en Buren heeft op 10 november ‘De dag van de mantelzorger’ plaats gevonden.

Bij sportschool Juliën in Lienden hebben mantelzorgers genoten van een heerlijke verwenmiddag. Ze konden deelnemen aan een bloemschikworkshop of kiezen voor een ontspannen hoofd- of voetmassage.

Jochem Uytdehaage heeft op een energieke en inspirerende wijze verteld over hoe je opgeladen blijft. Hij deelde zijn kennis over krachten en energieën. Een goede werk-privébalans, een betere conditie, presteren op het werk, fit en uitgerust zijn, meer aandacht hebben voor de kinderen, makkelijker kunnen ontspannen en hoe je jouw taak als mantelzorger vol kan houden. We willen het allemaal, maar in de hectiek van het dagelijks leven lukt het vaak niet. Jochem Uytdehaage werd er na zijn carrière als schaatser ook mee geconfronteerd dat hij zich niet op vijf, zes dingen tegelijk kon richten, hij werd te veel afgeleid om werkelijk goed te presteren. Hij analyseerde zowel zijn ervaringen in zijn topsportcarrière als die van daarna en ontdekte wat hij noemt de ‘Batterijen van Energie’. Terug te lezen in zijn boek ‘Opgeladen’.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over activiteiten en bijeenkomsten voor mantelzorgers? Meld u zich aan als mantelzorger via www.welzijnrivierstroom.nl. U ontvangt gratis de nieuwsbrief voor mantelzorgers met alle informatie.

Fotograaf: Sophie Roessingh/ Soooph Photography