De Dementiemonitor Rivierenland 2022 is gestart!

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Om die reden houden we iedere twee jaar de Dementiemonitor Mantelzorg. Het is de 8ste keer dat Alzheimer Nederland de Dementiemonitor organiseert.

Nieuw dit jaar is dat niet alleen mantelzorgers, maar óók mensen met dementie een vragenlijst kunnen invullen. Door zoveel mogelijk informatie te verzamelen kunnen we beter opkomen voor de belangen van mantelzorgers en mensen met dementie. De uitkomsten van de Dementiemonitor delen we vervolgens met uw gemeente en natuurlijk ook met u. Zo beïnvloeden we beslissingen met als doel de zorg en ondersteuning bij dementie te verbeteren.

Heeft u dementie of bent u mantelzorger van een naaste met dementie? Vul dan de vragenlijst in. De vragenlijsten vindt u op www.dementiemonitor.nl Invullen duurt ongeveer 20 minuten.

Wilt u liever een papieren versie van de vragenlijsten dan zijn die in beperkte oplage verkrijgbaar bij ondergetekenden. Alvast bedankt voor uw medewerking. Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Nancy of Anneke.

Nancy Kwinten: nancy@dementierivierenland.nl of 06-30094436

Anneke Krakers: a.krakers@alzheimervrijwilligers.nl of 06-42359611