Digitale bewonersavond op 28 april over hulp in de buurt

Een boodschap halen voor je buurman, een leuke kaart bezorgen bij de buurvrouw of bellen met je achterbuurvrouw om te vragen hoe het gaat. De afgelopen weken helpen we elkaar waar nodig, ook in je eigen buurt. In de gemeente Rhenen zien we mooie initiatieven in verschillende buurten ontstaan.

Vanuit Welzijn Rivierstroom houden we graag contact met wijkbewoners om te weten hoe het gaat in de buurten en welke vragen en behoeften er zijn. Na een leuke en informatieve eerste digitale bewonersavond organiseren we een tweede avond op dinsdag 28 april. Zodat we samen hulp in de buurt zo goed mogelijk kunnen organiseren.

Vind je het leuk om samen te sparren over hulp in de buurt? Heb je hulp nodig bij jouw initiatief of wil je tips uitwisselen met andere buurtbewoners? Meld je dan aan voor de tweede digitale bewonersavond. Deze vindt plaats op dinsdag 28 april van 19.30 tot 20.30 uur vanuit je eigen huiskamer. We gebruiken hierbij het online platform Zoom. Hiervoor heb je een smartphone, tablet, laptop of pc met microfoon en camera nodig. Bij aanmelding krijg je van ons een digitale link met instructie doorgestuurd om deel te nemen.

Aanmelden kan bij Marjolein Siebelink via marjoleinsiebelink@welzijnrivierstroom.nl of 06-19426967 (telefonisch of via WhatsApp). Kun je niet deelnemen en wil je graag sparren over jouw buurtinitiatief? Neem dan contact op via de bovenstaande gegevens.