Elke donderdagmiddag Hulppunt Maurik in ‘t Klokhuis

Vanaf donderdag 2 september gaat het hulppunt Maurik weer open op afspraak. De tijden zijn van 13.00 – 15.00 uur in Dorpshuis ’t Klokhuis, Sterappelhof 7 in Maurik. Inwoners worden alleen geholpen op afspraak. Op die manier kunnen de vrijwilligers en medewerkers veilig werken en wordt u geholpen volgens de geldende coronarichtlijnen.

Om een afspraak te maken kunt u vanaf nu bellen naar Welzijn Rivierstroom van maandag t/m donderdag van 9.00 – 14.00 uur. Of u spreekt de voicemail in. Is bellen lastig dan kunt u ook een app sturen naar Marjolein Siebelink via 06-12532320. Wij plannen dan een afspraak voor u in.

Bij Hulppunt Maurik kun je terecht voor lastige brieven en formulieren, aanvragen van toeslagen, uitzoeken waar je recht op hebt en financiële of administratieve vragen waar je zelf niet uitkomt. Een vrijwilliger-thuisadministratie helpt je verder. Welzijn Rivierstroom probeert de hulppunten zo laagdrempelig mogelijk te houden. “Er komen steeds meer mensen binnenlopen op onze hulppunten. Ook artsen, scholen en hulpverleners verwijzen steeds vaker naar ons door. We zijn blij om te zien dat mensen ons om hulp vragen.”

Hulppunt Maurik is voor alle inwoners van de gemeente Buren, maar vooral van Maurik en omgeving. Als het, door bijvoorbeeld werk, niet mogelijk is op donderdag tussen 13.00 en 15.00 een afspraak in te plannen, dan kijken wij naar een andere mogelijkheid.

Als u vragen heeft bel, app of mail met Marjolein Siebelink, 06 12 53 23 20  marjoleinsiebelink@welzijnrivierstroom.nl of bel met Welzijn Rivierstroom: 0344 60 23 37. Na 14:00 uur krijgt u de voicemail. Buiten die tijden kunt u een bericht inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.