Erop uit! Maatje gezocht voor jong volwassenen

Een jong volwassen vrouw van 28 jaar, woonachtig in de omgeving van Ingen zoekt een maatje voor langere tijd.

Deze jonge vrouw  die rolstoel gebonden is, zou het fijn vinden om regelmatig 1 op 1 samen iets leuks te doen. Daarbij denkt zij aan samen wandelen, kletsen en als het weer mogelijk is, samen naar een terrasje om wat te drinken of uit eten te gaan. Andere mogelijkheden zijn er ook zoals een leuk concert of festival.  Ben jij ook een vrouw rond deze leeftijd en zou jij voor een langere tijd haar maatje willen zijn?

Een jonge man van 23 jaar woonachtig in de omgeving van Lienden  zoekt een wandelmaatje voor de weekenden.  Samen wandelen in de omgeving of wandelen in het bos kunnen een optie zijn.  Hij zoekt een rustige jongeman, liefst in de leeftijd van 20 – 30 jaar die een maatje wil worden om lekker naar buiten te gaan en even bij te kletsen. Heb jij in het weekend tijd voor een wandeling?

Heb jij interesse om maatje te worden en ben jij tussen de 20 en 30 jaar, dan kun je contact opnemen door te bellen of appen naar Magda Bakker, sociaal werker Welzijn Rivierstroom tel: 06-10127438 of stuur een mail naar magdabakker@welzijnrivierstroom.nl