Expositie – Buurtgarage: Creatief 2022

In 2022 konden we na twee corona-jaren gelukkig weer naar hartenlust creatief aan de slag in de Buurtgarage! Dat heeft prachtige dichtwerken, schilderijen en mandala tekeningen opgeleverd. We blikken terug op een creatief 2022 met een expositie op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari! Kom je ook kijken?

Schilderijen
Sinds het najaar van 2021 begeleidt vrijwilliger Rob schilderreeksen voor volwassenen. De deelnemers van de allereerste reeks waren zo enthousiast, dat velen van hen nu, anderhalf jaar later, nog steeds meedoen! Tijd om hun werk in de spotlight te zetten. Meer dan 10 deelnemers doen mee aan de expositie.

Dichtwerk
Joop Meijvogel, gepubliceerd dichter, heeft een groepje enthousiastelingen begeleidt in het schrijven van onder andere kwatrijnen, ollebollekes en spichten. Een aantal gedichten zullen te lezen zijn tijdens de expositie.

Mandala
Vrijwilligsters Marianne en Antoinette hebben een groepje kinderen mandala tekenles gegeven. Wat een natuurtalenten! Het resultaat? Kleurrijke, fantasievolle mandala’s. Een aantal werken zijn te zien tijdens de expositie. 

Wanneer
Op vrijdag 6 januari van 17.00 – 20.00 uur en op zaterdag 7 januari van 10.00 – 17.00 uur. De expositie is kosteloos te bezoeken. Een kop koffie of thee staat voor je klaar! Opgeven is niet noodzakelijk, kom gewoon lekker langs!

foto Joop Meijvogel met zijn werk