Ontmoetingsgroepen Mantelzorg & Dementie

Zorgt u voor iemand met dementie? Kom dan eens kennismaken met de ontmoetingsgroep voor mantelzorgers van mensen met dementie. Of kom een keer kijken bij het Alzheimer Trefpunt.

Zorgt u voor iemand met dementie? Uw partner, of uw ouder bijvoorbeeld? En zit u met vragen en ervaringen die u wilt delen met mensen die u begrijpen? Kom dan eens kennismaken met de ontmoetingsgroep voor mantelzorgers van mensen met dementie. De groep komt eens per twee maanden bij elkaar.

Data ‘Ontmoetingsgroep Mantelzorgers en Dementie’

  • Woensdag 8 mei

Tijd: van 14 – 16 uur
Locatie: Buurtgarage, Valleiweg 16 in Rhenen.

Meer data volgen!

Heeft u interesse of wilt u meer weten over deze ontmoetingsgroep? Bel, app of mail dan naar Elle Joosten, mantelzorg@rhenen.nl en 06 19 42 69 67.

Alzheimer Trefpunt

Het Alzheimer Trefpunt is voor mensen met dementie én hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Elke tweede dinsdag, om de maand, behalve juli en augustus. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma is van 19.30 – 21.00 uur. De toegang is gratis.

  • Dinsdag 11 april: dit keer staat ‘beter slapen en dromen’ centraal – voor mensen met dementie en hun naasten, vrijwilligers, zorgprofessionals en mantelzorgers.
  • Dinsdag 13 juni: Annelien Spithoven komt vertellen over muziektherapie. Wat is dit, hoe verloopt zo’n therapie en wat wordt er zoal mee bereikt, speciaal voor de doelgroep van het Alzheimer trefpunt. Een avond over muziek en met muziek.
  • Dinsdag 12 september: wordt nog bekend gemaakt
  • Dinsdag 14 november: wordt nog bekend gemaakt

Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Buurtgarage, Valleiweg 16 in Rhenen

Meer informatie is verkrijgbaar bij: Hanneke de Jong 06-53 51 81 47