Gezocht: vrouwelijk gezelschapsmaatje voor een gezellig dame met Niet Aangeboren Hersenletsel

Ben jij die speciale persoon die graag een positief verschil wil maken in het leven van iemand die het nodig heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn op zoek naar een gezelschapsmaatje voor een gezellige dame uit Dodewaard met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Door haar NAH praat ze wat moeilijker, maar haar geest werkt nog erg goed. Helaas heeft ze onlangs ook afscheid moeten nemen van haar geliefde hond, wat een groot gemis voor haar is. Om haar wereld weer wat groter te maken en haar vreugde te brengen, zijn we op zoek naar een vrouwelijk gezelschapsmaatje. Samen met haar de stad in gaan, een terrasje pakken, zwemmen, wandelen of knutselen zijn enkele van de activiteiten die ze graag onderneemt. Deze simpele, alledaagse dingen kunnen een wereld van verschil maken.

Het gezelschapsmaatje dat we zoeken, is een warme, vriendelijke en betrouwbare persoon. Heb je affiniteit met mensen met NAH en kun je je inleven in haar situatie? Dan horen we graag van jou!

Neem bij interesse contact met op met sociaal werker Lisanne Gesthuizen, via lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl of 06 19544160.

Samen kunnen we een verschil maken!