Kent u de mantelzorger in uw organisatie?

Mantelzorg is van grote betekenis voor de mensen die het ontvangen, voor mensen die het geven en voor de samenwerking met (zorg)professionals. Organisaties met mantelzorgers in dienst, kunnen bijdragen door het de medewerker leuker en makkelijker te maken.

De mantelzorgmakelaar van Welzijn Rivierstroom ondersteunt uw organisatie zodat medewerkers hun taak als mantelzorger en medewerker kunnen combineren. Onze mantelzorgmakelaar heeft antwoord op de vragen waar uw medewerker mee zit en ondersteunt bijvoorbeeld uw afdeling HR bij thema’s zoals vitaliteit, loopbaanperspectief en duurzame inzetbaarheid.

De mantelzorgmakelaar
Als uw medewerker de taak op zich neemt om mantelzorg te bieden aan een gezinslid, familie of vriend dan is het belangrijk dat hij of zij met evenveel energie naar zijn werk gaat. Vaak hebben mantelzorgers vragen als: “Welke zorg past het beste in mijn situatie? Hoe regel ik een pgb? Hoe regel ik als (jonge) mantelzorger de zorg die wij thuis nodig hebben? Hoe regel ik ondersteuning voor mij als mantelzorger? Waar kan ik terecht voor respijtzorg?”

Meer info…
Volg ons voor de laatste nieuwtjes en activiteiten via Facebook en LinkedIn Welzijn Rivierstroom. Bent u mantelzorger en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ga dan voor meer informatie naar www.welzijnrivierstroom.nl of neem persoonlijk contact met ons op via info@welzijnrivierstroom.nl of (0344) 602337 (Tot 14.00 uur).