Leer je buren beter kennen tijdens Burendag!

Op Burendag leer je snel mensen (beter) kennen. En dat is belangrijk, want als je elkaar kent, klop je sneller bij elkaar aan en kijk je naar elkaar om. Op Burendag komt de buurt gezellig samen en zetten veel mensen zich in voor de buurt. Op 23 september is het weer zo ver; dan vieren we in heel Nederland Burendag!

Door mee te doen met Burendag maak je jouw buurt dus socialer en leuker. Of dit nou via een buurtbios of een sportactiviteit is, het kan allemaal. Wil jij het verschil maken en een activiteit organiseren in jouw straat of wijk? Meld je activiteit aan op www.burendag.nl en ontvang van het Oranje Fonds en Douwe Egberts een Burendagpakket. Ook kun je gebruik maken van de toolkit en draaiboeken om je buren enthousiast te maken!

Wil je wel iets doen, maar vind je het fijn om samen nog even na te denken over een idee of de mogelijkheden voor Burendag? Sociaal Werker Lisanne Gesthuizen denkt graag met je mee. Neem gerust contact op, telefonisch via 06 19544160 of per mail via lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl.