Maatjes gezocht in Lienden en Lingemeer

Een stoere jonge vrouw die gek is op dieren zoekt een maatje om regelmatig even een flinke wandeling met haar hond te maken in de natuur. Naast wandelen rijdt zij ook graag  toertochten op de motor.

Een man die na een hersenbloeding in een rolstoel is gekomen zoekt een maatje voor in het weekend, voor een goed gesprek. Sinds kort kan hij weer lezen, hij speelt graag met taal en houdt van cabaret, hij maakt veel woordgrapjes en heeft veel humor. Samen naar zijn kleinkind in de taxi, of een bezoekje naar het winkelcentrum in Lienden is een van zijn wensen, zodat zijn vrouw iets meer tijd heeft voor haar zelf.

Een moeder zoekt voor een meisje van 11 jaar met autisme een maatje. Zij zoekt iemand die een dagdeel met haar iets kan doen, dat kan zijn creatief,  iets met koken of muziek. Door het drukke gezin heeft dit meisje even alleen de aandacht nodig.

Een vrouw met lichte beperking, die nog zelf auto rijdt en scootmobiel, zoekt een maatje, liefst een vrouw tussen de 40 en 60 jaar, om er af en toe op uit te gaan. Samen winkelen of  samen gezellig ergens een kopje koffie te drinken is al goed.

Bent u het maatje dat wij zoeken? Neem dan contact op met Magda Bakker, 0344 602337 of mail magdabakker@welzijnrivierstroom.nl  Vervolgens maken wij een afspraak