Man uit Dodewaard zorgt liefdevol voor vrouw, maar zoekt hulp om zijn hobby op te kunnen pakken

In het hart van Dodewaard schuilt een inspirerend verhaal. Een zorgzame echtgenoot staat dag en nacht klaar voor zijn vrouw na de uitdagingen die het leven haar heeft voorgeschoteld. Na recente fysieke tegenslagen is mevrouw huiverig om alleen thuis te zijn. Dit zorgt ervoor dat meneer ook moeilijk het huis kan verlaten.

Meneer ondersteunt mevrouw in het herstelproces en zorgt ervoor dat het huishouden blijft draaien. Toch heeft ook hij af en toe een moment voor zichzelf nodig. Daarom doen wij een oproep aan mede-dorpsbewoners met een warm hart om een handje te helpen.

Wekelijks zijn we op zoek naar een vriendelijk persoon die wat gezelschap kan bieden aan mevrouw. Samen een kopje thee drinken, een praatje maken of er even op uit gaan – de kleine gebaren kunnen een wereld van verschil maken. Dit zorgt ervoor dat meneer af en toe met een gerust hart de deur uit kan gaan om zijn hobby vissen weer op te kunnen pakken, wetende dat zijn geliefde vrouw in goede handen is.

Indien u geïnteresseerd bent om een steentje bij te dragen, neem dan contact op met het kantoor van Welzijn Rivierstroom, via info@welzijnrivierstroom.nl of 0344 602337.