Masterclass Slaap

Donderdag jl. konden inwoners uit de gemeente Buren en Neder-Betuwe gratis de masterclass ‘Slaap’ volgen. Deze werd gegeven door een autoriteit op dit gebied, Pons-Jan Vermeer

Pons-Jan gaf in de twee uur durende workshop op alle vragen uitvoerig antwoord en legde in simpele bewoordingen uit wat de essentie van slaap is, voor zowel ons lichaam als voor onze geest.

Want in een tijd van ‘altijd aan’ staan, is het des te belangrijker om slaap prioriteit te geven. Slaap heeft een belangrijke rol in ons leven. Voor zowel ons lichamelijk als geestelijk herstel heeft een goede nachtrust een positieve invloed.

Het was een leerzame avond, die werd gehouden bij Healthclub Juliën, waar maar liefst een kleine 50 deelnemers aanwezig waren. Van deze mensen waren er veel mantelzorgers, die door de organisator, Welzijn Rivierstroom, speciaal waren uitgenodigd.

Pons-Jan sloot de avond af door te stellen dat slaap prioriteit nummer 1 is èn dat je jezelf ’s morgens al moet afvragen ‘hoe zorg ik ervoor dat ik s ’avonds goed kan slapen?’, want ….zorg voor jezelf, zorg voor voldoende nachtrust.

Heeft u ook interesse in een masterclass slaap?
Geef het aan ons door zodat wij u bij de eerstvolgende bijeenkomst uit kunnen nodigen.

Welzijn Rivierstroom: 0344-602337 (bereikbaar tussen 9.00-12.00 uur) info@welzijnrivierstroom.nl