Meld je aan voor de digitale bewonersavond over hulp in de buurt!

De afgelopen maanden helpen we elkaar waar nodig. Zo zijn er inwoners die elke week de boodschappen voor hun buren doen. Er worden met gepaste afstand ludieke activiteiten georganiseerd in de buurt.

Een mooi voorbeeld hiervan was de galerijquiz op de Valleiweg. Via verschillende buurtapps houden inwoners elkaar op de hoogte voor hulp in de buurt. Vanuit Welzijn Rivierstroom houden we graag contact met wijkbewoners om te weten hoe het gaat in de buurten en welke vragen en behoeften er zijn. Daarom organiseren we een derde digitale bewonersavond op woensdag 27 mei. Zodat we samen hulp in de buurt zo goed mogelijk kunnen organiseren.

Vind je het leuk om samen te sparren over hulp in de buurt? Heb je hulp nodig bij jouw initiatief of wil je tips uitwisselen met andere buurtbewoners? Meld je dan aan voor de tweede digitale bewonersavond. Deze vindt plaats op woensdag 27 mei van 19.30 tot 20.30 uur vanuit je eigen huiskamer. We gebruiken hierbij het online platform Zoom. Hiervoor heb je een smartphone, tablet, laptop of pc met microfoon en camera nodig. Bij aanmelding krijg je van ons een digitale link met instructie doorgestuurd om deel te nemen.

Aanmelden kan bij Marjolein Siebelink via marjoleinsiebelink@welzijnrivierstroom.nl of 06-19426967 (telefonisch of via WhatsApp). Kun je niet deelnemen en wil je graag sparren over jouw buurtinitiatief? Neem dan contact op via de bovenstaande gegevens.