Nationale Burendag 2023: doe je mee?

Op zaterdag 23 september is het Nationale Burendag. Er zijn in Nederland al meer dan 5400 activiteiten gepland. Ook in gemeente Rhenen zijn de eerste activiteiten al aangemeld. Deze zijn te vinden op www.burendag.nl/mijn-buurt. Doe jij ook mee? Je kunt nog tot 12 juli een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranjefonds!

Burendag: dé dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe! 

Gratis aan te vragen
Is er in jouw straat/buurt een leuk plan voor Burendag? Dan kunnen jullie een aanvraag tot maximaal €350 doen bij het Oranjefonds om het Burendagplan te kunnen uitvoeren. Meldt voor 12 juli de activiteit aan via mijn.oranjefonds.nl. Tijdens het aanmelden kan je ook nog aangeven of je een gratis Burendagpakket wilt ontvangen. Voor zowel het geld als de pakketten: op = op!

Hulp nodig?
Wil je iets voor je straat/buurt doen, maar weet je niet zo goed wat, of waar je moet beginnen? Ben je woonachtig in Achterberg, Elst of Rhenen? Kitty, Nanda en Elle van Welzijn Rivierstroom denken graag met je mee! Neem contact op met Nanda via 06 19 47 54 72 77 of nandaheshof@welzijnrivierstroom.nl.

Woon je in gemeente Buren of Neder-Betuwe? Onze collega’s daar denken ook graag mee! Neem dan contact op via info@welzijnrivierstroom.nl.