Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 

Vanaf 1 december kunnen alle vrijwilligersorganisaties van Nederland meedingen naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023. Hiervoor zijn zij op zoek naar de typische verhalen die bij vrijwilligerswerk horen. Verhalen die raken en mensen aangrijpen. Organisaties kunnen tot 28 februari aanmelden.

Wat win je?
Naast de hoofdprijs van 15.000 euro, wordt er met zes genomineerden een professionele reportage of videoportret opgenomen.

Vrijwilligers van de organisatie nemen presentator Bas Westerweel mee op pad langs de verhalen die zo kenmerkend zijn voor hun vrijwilligerswerk. En die raken! Van de zes genomineerden krijgen er vijf naast het videoportret ook een geldbedrag van 2.000 euro en één de hoofdprijs van 15.000 euro. Maar liefst 80 inzendingen maken kans op 750 euro. 

Meedoen was nog niet zo simpel
Maak een korte vlog van maximaal 1 minuut over je vrijwilligerswerk. Vertel in je vlog over jouw vrijwilligerswerk. Vertel wat jullie aangrijpt in jullie vrijwilligerswerk. Wat maakt wat jullie doen zo mooi? Waar krijg jij kippenvel van? We stelden een format op voor een goeie vlog waarin we deelnemers stap voor stap meenemen. Kan niet fout gaan. Het is te downloaden op www.vrijwilligersprijzen.nl. 

Duurzaam waarderen
Naast dat je kans maakt op prijzen en of een mooie film, inspireer je duizenden anderen om ook vrijwilligerswerk te doen. Je vlog blijft nog jaren zichtbaar op het YouTube kanaal van Nationale Vrijwilligersprijzen. Je vlog kun je ook gebruiken op je eigen website en je social media kanalen! Goede kans dat je er ook nog nieuwe vrijwilligers mee krijgt!   

Meld je simpel aan
Hoe je je aanmeldt (kan ook via Whatsapp!) lees je op www.vrijwilligersprijzen.nl. Meedoen was nog nooit zo simpel.   

Leuk weetje: ook bedrijven kunnen meedoen met hun medewerkersvrijwilligerswerk.