Nieuw initiatief: MeeDoen

In Buren en Neder-Betuwe is een nieuw initiatief gestart: MeeDoen! Wil je meer sociale contacten en iets buiten de deur doen, maar je weet niet goed hoe je daaraan begint? De drempel kan erg hoog zijn. Bij MeeDoen ben je welkom!

Wat is MeeDoen

MeeDoen is een nieuw initiatief in de gemeente Neder-Betuwe en Buren. Zelfstandig wonende ouderen die contacten missen en toch samen bezig willen zijn, kunnen aansluiten. Bij ‘Meedoen’ doet iedereen mee. Groepjes van maximaal 8 personen (65+) werken samen met een medewerker van Welzijn Rivierstroom aan een activiteit.

 

Activiteiten

Niet alleen voor jezelf bezig zijn, maar wederkerigheid en iets voor elkaar en andere inwoners willen betekenen is het motto van MeeDoen. Contact en gezelligheid staat voorop!

Samen bedenk je een plan en voer je dit uit. Wil je samen eten of iets maken voor de mensen in de buurt waar je woont? Wandelen, een praatje maken?

In de Neder-Betuwe is een groepje ouderen bezig met stofknippen voor de Landelijke Schoenendoosactie en is er een ‘keien-actie’ geweest. Op deze manier wil Meedoen ouderen in de buurt een hart onder de riem steken tijdens de coronaperiode en hen aansporen de actie voort te zetten. Er is heel veel mogelijk. Wat wil jij doen?

 

Meedoen?

Wil je MeeDoen in Lienden of Ochten? Loop dan eens binnen bij Welzijn Rivierstroom in Lienden of het Dorpshuis in Ochten.

 

Lienden, Voorstraat 8: op woensdagmiddagen, om de week, vanaf 14:00 uur.
Ouderen uit de gemeente Buren zijn hartelijk welkom!
De MeeDoen middagen zijn op de even woensdagen de eerst volgende MeeDoen is op 8 september a.s.

Info / aanmelden: Ankie Bongers, tel: 06-22 15 46 19 mail: ankiebongers@welzijnrivierstroom.nl

 

Ochten, Dokter M. van Drielplein 2: op dinsdagmiddag, om de week,  vanaf 15:00 uur.
Ouderen uit de gemeente Neder- Betuwe zijn hartelijk welkom!
De MeeDoen middagen zijn op de even dinsdagen de eerst volgende MeeDoen is op 7 september a.s.

Info/ aanmelden: Annelieke Steenbergen, tel: 06-47 32 13 64 mail anneliekesteenbergen@welzijnrivierstroom.nl