Nieuwe bijeenkomst Alzheimer Trefpunt Rhenen: 12 april

Op dinsdagavond 12 april is er een nieuwe bijeenkomst van het Alzheimer Trefpunt Rhenen in de Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen. Deze avond is een geriater te gast. Mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Geriater (specialist ouderengeneeskunde) Nienke Golüke van Gelders Vallei ziekenhuis vertelt meer over de verschillende vormen van dementie. Ze gaat op interactieve wijze in op wat een diagnose ‘dementie’ voor jou of je naaste betekent en waar je mee te maken krijgt. Ze legt ook uit wat de geriater kan betekenen. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Nienke probeert deze avond al uw vragen te beantwoorden.

 Wat is het Alzheimer Trefpunt?

Het Alzheimer Trefpunt is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Ook hulpverleners zijn welkom! Elke tweede dinsdag om de maand (behalve juli en augustus) ontmoeten we elkaar. Elke avond staat er een ander thema centraal. Daarnaast is er volop ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen.

Toegang is gratis. Vrijwilligers staan klaar met koffie en thee. Inloop is vanaf 19.00. het programma begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. De avond sluit om 21.30 uur.

Aanmelden

U bent van harte welkom op 12 april vanaf 19.00 uur in de Buurtgarage, Valleiweg 16 in Rhenen. Aanmelden bij Hanneke de Jong via 06-53518147.

foto door Conny Plomp