Ontdek de magie van Leporello maken bij Huis van Dodewaard op 16 juni

Op zoek naar een creatieve en inspirerende activiteit? Kom dan naar het Huis van Dodewaard op 16 juni en ontdek de wereld van Leporello maken!

Leporello is een boeiende kunstvorm die bestaat uit een harmonica-achtige constructie van papier. De naam Leporello is afgeleid van het karakter in de beroemde opera “Don Giovanni” van Mozart, die een boek met uitvouwbare bladzijden bij zich draagt. Bij het maken van een Leporello creëer je een visueel verhaal door te tekenen, schilderen, schrijven of collages te maken op de verschillende panelen van het papier. Het resultaat is een prachtig kunstwerk dat zich als een harmonica ontvouwt en telkens nieuwe verrassingen onthult.

Op donderdag 16 juni nodigt het Huis van Dodewaard alle creatieve geesten uit om deel te nemen aan deze bijzondere activiteit. De deelname is gratis, maar we vragen wel om je uiterlijk 3 dagen van tevoren aan te melden. Dit kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar huisvandodewaard@swanwelzijn.nl of door te bellen naar 06 82278064. Lukt dat niet? Bel of mail even, dan denken we met je mee.

Het Huis van Dodewaard is een gezellige ontmoetingsplek waar mensen samenkomen, nieuwe vaardigheden leren en genieten van gezelligheid. Het Huis van Dodewaard is onderdeel van SWAN Welzijn, en is elke vrijdag geopend van 10.00 tot 15.30 uur. Voor vragen of meer informatie over deze activiteit, neem gerust contact met ons op.