Op 13 september nieuwe bijeenkomst Alzheimer Trefpunt Rhenen

Op dinsdagavond 13 september is er een nieuwe bijeenkomst van het Alzheimer Trefpunt in de Buurtgarage, Valleiweg 16, Rhenen. Deze avond zal er een notaris komen spreken. Inloop is vanaf 19.00, het programma begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. Toegang is gratis.

Notaris te gast
Notaris Hoogendoorn legt uit wat er wanneer te regelen valt wanneer je te maken krijgt met een vorm van dementie. Er zal bijvoorbeeld aandacht zijn voor het hoe en wat rondom een levenstestament. Ook op deze avond zal er gelegenheid gegeven worden om uw (persoonlijke) vragen te stellen. Neemt u gerust ook belangstellenden vanuit uw omgeving mee. We hopen er weer een gezellige en leerzame avond van te maken.

Wat is het Alzheimer Trefpunt?
Het Alzheimer Trefpunt is een ontmoetingsplaats voor mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden. Ook hulpverleners zijn welkom! Elke tweede dinsdag om de maand ontmoeten we elkaar.

Aanmelden
U bent van harte welkom op 13 september vanaf 19.00 uur in de Buurtgarage in Rhenen. Aanmelden kan bij Hanneke de Jong via 06-53518147 (niet verplicht).

foto door Conny Plomp