‘Op zoek naar zin’ voor senioren en volwassenen

Op vrijdagochtend 12 november 2021 start de serie bijeenkomsten “Op zoek naar zin”. Deze zijn bedoeld voor senioren en volwassenen uit de gemeente Buren en Neder Betuwe.

Wat is de zin van het leven?

De zin van het leven betekent voor iedereen iets anders. Dit komt door uw eigen unieke levensloop. In de bijeenkomsten gaat u op zoek naar verhalen uit uw eigen leven. Het terugblikken helpt u zicht te krijgen op het voorbije leven en vorm te geven aan het heden en aan de toekomst.

Tijdens de bijeenkomsten maken we een verkenningstocht door de verhalen uit uw eigen leven. We doen dit op allerlei manieren: We lezen, vertellen, tekenen, schrijven en werken met kleuren en beelden. U deelt alleen die verhalen die u kwijt wilt.

De volgende thema’s komen aan de orde:

  • de betekenis en ontstaan van uw eigen naam;
  • de keerpunten in uw leven;
  • zingeving;
  • verlangens voor de toekomst.

De serie bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur bij Welzijn Rivierstroom, Voorstraat 8 te Lienden en wordt georganiseerd is samenwerking met Pro Persona Connect afdeling preventie.

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. De cursus start bij voldoende deelname.

U kunt zich aanmelden vóór 8 november bij Pro Persona Connect Afdeling Preventie tel. 026-3124483 of preventie@propersona.nl