Openhuis in het Huis van Kesteren

Nu alles weer op gang komt, lijkt het of er een inhaalslag gemaakt moet worden, want we verlangen weer naar contact en lekker bezig zijn.

Wat is er weer opgestart? Welke initiatieven zijn er ontstaan?  Waar kan iemand makkelijk heen voor (hulp)vragen of om mensen te ontmoeten?

Hoe kunnen we clubs met elkaar verbinden zodat het vrijwilligers te kort wordt opgelost?

 

Vanuit het Huis van Kesteren organiseren we op vrijdag 20 mei 2022 van 10:00-12:00 uur een Open Huis.

 

Doel: Ontmoeten, vertellen, delen, verbinding zoeken, laten ontstaan.

Door inwoners, professionals en informele zorg samen te brengen maken we Kesteren sterk.

 

Ideeën:

– inwoners en professionals kunnen elkaar ontmoeten in het huis van Kesteren.

– informatie over wat er in Kesteren te doen is.  ( natuurlijk ook over activiteiten/cursussen/bijeenkomsten elders in de gemeente als deze ook toegankelijk zijn voor mensen uit Kesteren)

– op de zeepkist staan en vertellen wie je bent en wat je wilt, maar ook om een workshop of een (beweeg)activiteit te promoten. Of te vertellen dat je vrijwilligers/leden zoekt.

– Je geeft een korte presentatie over jouw dienstverlening/activiteit. Leuk als dit er 3 – 5 personen zijn, dan krijg je een breed beeld.

– De wensenmuur Inwoners kunnen aangeven wat ze graag in Kesteren zou willen

– …. Jouw idee….

 

Laten we elkaar weer ontmoeten, zodat we elkaar makkelijk kunnen vinden!

Wil je iets doen? Heb jij een idee voor een zeepkist moment of een korte presentatie? Neem dan contact op met Esther Morren via 06 334 210 37.

Schrijf de datum alvast in jouw agenda en meld je aan voor het Openhuis via esthermorren@welzijnrivierstroom.nl o.v.v. Openhuis Huis van Kesteren

Aanmelding is verplicht.