Oproep voor Mantelzorgproject: Verhalen, Tekeningen en Gedichten

We nodigen inwoners van Neder-Betuwe die mantelzorger zijn of juist zorg ontvangen, uit om deel te nemen aan ons bijzondere mantelzorgproject! In de vorm van een verhaaltje, tekening of gedicht kun je jouw persoonlijke ervaringen, emoties en dankbaarheid delen. Of je nu wilt bijdragen met je eigen naam, een pseudoniem of anoniem, alle inzendingen worden met open armen ontvangen. Het doel van dit project is om een prachtig boekje samen te stellen, dat een bron van inspiratie, troost en steun zal zijn voor alle mantelzorgers en degenen die zorg ontvangen. Dit boekje zal worden uitgereikt tijdens de Week van de Mantelzorg.

Dus, haal je pen, potloden, kwasten en creativiteit tevoorschijn en geef vorm aan jouw unieke verhaal. Laat jouw stem horen, uit jouw gevoelens en toon jouw waardering voor alle onvermoeibare inspanningen van mantelzorgers.

Om deel te nemen, stuur je jouw bijdrage vóór 10 oktober naar het volgende mailadres: huisvandodewaard@swanwelzijn.nl. Vergeet niet om jouw contactgegevens en eventuele voorkeur voor anonimiteit duidelijk te vermelden. Alle inzendingen worden vertrouwelijk behandeld.

Alle deelnemers zijn uitgenodigd uit om het boekje persoonlijk in ontvangst te nemen tijdens de Week van de Mantelzorg (6 tot 12 november) bij het Huis van Dodewaard. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en iets lekkers kunnen we samen genieten van elkaars verhalen en ervaringen. Dus maak deel uit van dit mooie mantelzorgproject. Jouw bijdrage zal een verschil maken!