Oproep: zorger laat je horen!

Zorg jij voor een naaste? Veel mensen zien dit als heel vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld de zorg voor je partner bij langdurige ziekte, voor een ouder die niet meer zonder hulp in huis kan, of voor je kind met een chronische aandoening. Mensen die dergelijke zorg geven, realiseren zich soms niet dat ze mantelzorger zijn. Maar in zulke zorgsituaties is dat wel het geval. Of de naaste nou een partner, ouder, zusje, oom, vriend of buurtgenoot is.

Hoe gaat het?
Mantelzorgknooppunt Rhenen wil weten: hoe gaat het met je? Loopt bij jou de zorg op rolletjes of sta je voor uitdagingen? Kunnen we je ergens bij ondersteunen? 

Wat biedt Mantelzorgknooppunt
Wij zijn voor jou: een luisterend oor, sparringpartner, bron van informatie en ondersteuning. Wanneer je je bij ons inschrijft, ontvang je ook uitnodigingen voor (gratis) workshops en valt 3x per jaar het magazine Mantelkracht op de deurmat. Daarnaast ontvang je aan het einde van het jaar een mantelzorgwaardering. 

Oproep: schrijf je in!
Dit kan via www.welzijnrivierstroom.nl/gemeente-rhenen/mantelzorger of bij Elle Joosten via 06 19426967 / mantelzorg@rhenen.nl. Voor vragen kun je ook bij Elle terecht.