Samenwerken met… Dierenvoedselbank Vallei & Veluwe

Welzijn Rivierstroom werkt samen met verschillende organisaties samen. Deze week vertellen we meer over onze samenwerkingspartners.

Hondenbrokken, kattenvoer, halsbanden, speeltjes en verzorgingsartikelen. Sinds eind 2020 staat een stellingskast vol voer en spulletjes in de Buurtgarage, Valleiweg 16. In samenwerking met ons (Welzijn Rivierstroom beheert de Buurtgarage), heeft de Dierenvoedselbank toen namelijk een uitgiftepunt geopend in Rhenen.

Stichting Dierenvoedselbank Vallei & Veluwe heeft als doel om, geheel belangeloos, mensen die in financiële moeilijkheden zijn geraakt (tijdelijk) te ondersteunen, zodat zij hun huisdier kunnen behouden. Twee keer in de maand, op woensdagavond van 17.00 – 18.00uur, kunnen inwoners van Rhenen langskomen om o.a. voer te halen.

En we weten elkaar te vinden! Toen wij een konijnenpak nodig hadden voor een activiteit, mochten we die van de Dierenvoedselbank lenen. Of wij twee vrijwilligersvacatures (woordvoerder en fondsenwerver) op de vacaturebank van Welzijn Rivierstroom willen zetten? Tuurlijk!

Samen sta je sterker! Daarom staan wij klaar voor elkaar.

https://dierenvoedselbankvalleienveluwe.nl/onze-locaties/gemeente-rhenen/