Slechts enkele vrijwilligers nodig voortbestaan Chillclub voor kwetsbare jongeren

Op vrijdag 29 oktober jl. heeft na een lange periode van stilligging de eerste bijeenkomst van de Chillclub weer plaatsgevonden in het dorpshuis in Ochten.

Kwetsbare jongeren van 14 tot 23 jaar uit Neder-Betuwe komen bij de Chillclub samen voor ontmoeting en ontspanning. Omdat de groep elkaar een lange tijd niet heeft kunnen ontmoeten, was er veel om over bij te praten. Daarna werden de sjoelbak en spellen uit de kast gehaald, de pepernoten op tafel gezet en zat de sfeer er goed in.

Voordat Corona kwam, werd de Chillclub eens per drie weken georganiseerd. Echter zijn er een aantal vrijwilligers uitgevallen waardoor er nu te weinig begeleiding is om dit voort te zetten. De Chillclub is daarom dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om op zo’n avond te begeleiden. Je bent altijd samen met een andere vrijwilliger en er zijn slechts enkele nieuwe vrijwilligers nodig om te kunnen rouleren in het rooster. Het is daarom al genoeg als je maximaal één avond per zes weken beschikbaar bent.

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lisanne Gesthuizen van Welzijn Rivierstroom, via 06 19 54 41 60 of per mail via lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl.