Taartenbakwedstrijd op Burendag in Elst

Op zaterdag 24 september is het Nationale Burendag. Het Bestegoed opent haar deuren voor een ochtend bomvol leuke activiteiten voor jong & oud, waaronder een taartenbakwedstrijd voor kinderen!

Geen koekenbakkers maar taartenbakkers!
We gaan op zoek naar de beste taartenbakker of -bakster van Elst! Kinderen van 8 – 14 jaar kunnen meedoen aan de wedstrijd. Je bakt thuis je favoriete taart, waar je minstens 8 porties van kunt snijden. Op 24 september neem je het mee naar het Bestegoed. Daar heb je nog wat tijd om de taart af te maken. Dan beoordeelt een jury jouw baksel op smaak én uiterlijk. Wat de jury niet proeft, wordt opgesmikkeld door de aanwezige buurtgenoten. Zo kan iedereen meegenieten!

Jury
De vierkoppige jury bestaat uit Hannah Honders, voorzitter dorpsraad Elst, Myrthe de Rooij en Frank de Deugd van de Jongerenraad Rhenen en Elstenaar in hart en nieren: Anton Roks, vaste bezoeker van de Huiskamer van Elst en afkomstig uit een échte bakkersfamilie!

Prijs
De winnende bakker of bakster gaat naar huis met een cadeaubon t.w.v. €75 voor indoor activiteitencentrum The Maxx.

Hoe kan je meedoen?
Meedoen is gratis. Opgeven? App, bel of mail Nanda Heshof via 06 47 54 72 77 of nandaheshof@welzijnrivierstroom.nl, onder vermelding van leeftijd en naam van je kind(eren) die mee willen doen.

Burendag in het Bestegoed wordt mogelijk gemaakt door gemeente Rhenen.

logo Burendag en gratis foto Pixabay