Terugblik Dag van de Mantelzorg Rhenen 2021

Op zaterdag 13 november 2021 vierden we in Rhenen de Dag van de Mantelzorg met een feestelijk uitstapje naar Ouwehands Dierenpark. Een fijne, gezellige dag waarin ontmoeting en ontspanning centraal stonden.

We startten de dag met een gezamenlijk deel, waarin ruimte was voor ontmoeting. Wat was het fijn om elkaar weer even ‘in het echt’ te zien! Wethouder Barth van Eeten trapte af met een welkomst- en dankwoordje. Daarna was er tijd voor een rust- en genietmomentje, en lieten we ons meevoeren met de prachtig muziek van Henk George Lippens, ofwel IPazzi. Het samenzijn eindigde met een slotwoord vanuit het Mantelzorgknooppunt Rhenen en een ode aan de mantelzorger. Vervolgens kon iedereen de dierentuin bezoeken: hopend een glimp op te vangen van het babyolifantje Bumi en babypanda Fan Xing.

In totaal waren er zo’n 75 mantelzorgers aanwezig. Gemeente Rhenen en Mantelzorgknooppunt Rhenen danken de mantelzorgers hartelijk voor hun komst!

Bij deze willen we ook de mantelzorgers die helaas niet aanwezig konden zijn nogmaals hartelijk bedanken voor hun onmisbare inzet! De mantelzorgers die zich afgemeld hebben krijgen in de loop van de maand nog een presentje toegestuurd.

Bent u mantelzorger maar staat u nog niet ingeschreven bij Mantelzorgknooppunt Rhenen? Geef u dan snel op via de website van Welzijn Rivierstroom: https://welzijnrivierstroom.nl/gemeente-rhenen/mantelzorger/ik-wil-me-aanmelden/