Vacature Seniorenadviseur in gemeente Rhenen

Ben jij iemand die makkelijk contact legt en het leuk vindt om mensen te informeren? Dan is de vrijwilligersfunctie van seniorenadviseur vast iets voor jou!

 

 

Inwoners uit de gemeente Rhenen die 75 jaar en 80 jaar worden, krijgen een telefoontje en eventueel een huisbezoek om te vragen hoe het gaat. Het doel is om informatie te verstrekken over de mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg en welzijn. 

Daarom zijn we op zoek naar:
Sociale communicatieve mannen of vrouwen die zich kunnen inleven in de doelgroep. Heb je het vermogen om met aandacht te luisteren en relevante signalen op te pikken, dan past deze vrijwilligersfunctie goed bij jou. Je bent betrouwbaar en mensen vertellen graag aan je waar ze tegenaan lopen in het dagelijks leven. Aan de hand van een vragenlijst ga je op huisbezoek bij 80-plussers, de 75-jarigen krijgen een telefoontje. Gemiddeld leg je ongeveer 4 – 6 huisbezoeken per maand af. Deze bezoekjes plan je zelf in op een tijdstip dat het voor jou uitkomt. De huisbezoeken worden gedaan in Rhenen, Achterberg en Elst. Een huisbezoek duurt gemiddeld een uur. 

Vragen?
Heb je vragen? Bel gerust met Sophie Roessingh van Welzijn Rivierstroom via 06-26273129 of mail naar sophieroessingh@welzijnrivierstroom.nl.

Je mail met motivatie voor deze leuke functie kan gestuurd worden naar: sophieroessingh@welzijnrivierstroom.nl.