Vriendelijkheid en Samenkomst: 82-jarige Dame uit Opheusden zoekt gezelschap

Een kans doet zich voor in Opheusden, waar een 82-jarige dame op zoek is naar een metgezel om haar leven te verrijken. Deze dame heeft moedig besloten om haar verlangen naar gezelschap kenbaar te maken. Ze zoekt een vriendelijke heer om haar dagen te verlichten en nieuwe vriendschappen op te bouwen.

Na het verlies van haar man is deze krachtige dame op zoek naar nieuwe manieren om haar leven te verrijken. Ze heeft de behoefte om te praten, te lachen en mooie herinneringen te delen met iemand die haar begrijpt. Samen een kop koffie drinken kan al een enorm verschil maken.

Kent of bent u iemand die er voor open staat om kennis te maken, dan nodig ik u uit om contact op te nemen. U kunt een e-mail sturen naar lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl of telefonisch contact opnemen via 06 19544160.

Ongeacht de levensfase waarin iemand zit, hoeft niemand alleen te moeten zijn. Heeft u ook behoefte aan meer gezelschap? Of lijkt het u leuk om bij dorpsgenoten op de koffie te gaan? Ook dan kom ik graag met u in contact.