Vrijdag-inloop in Dodewaard weer opgestart op nieuwe locatie

Na anderhalf jaar stil te hebben gezeten, staan de vrijwilligers van Huis van Dodewaard te popelen om de vrijdag-inloop weer op te starten. Waar voorheen de inloop wekelijks in de Steegakker plaatsvond, is er een nieuwe locatie gevonden en staat de eerste datum al gepland.

De gasten zijn voortaan vanaf vrijdag 3 september welkom in de kantine van sporthal de Eng. De ruimte is gezellig aangekleed en zal van alle gemakken voorzien zijn, zodat er zoals vanouds weer gezellige middagen met spelletjes, activiteiten, koffie en een warme maaltijd kunnen worden georganiseerd.

De koffie-inloop vindt elke vrijdag van 10.00 tot ca 15.30 uur plaats. ’s Morgens wordt er koffie en thee gedronken en wordt er regelmatig hersengymnastiek gedaan. Om ca. 12.00 uur is de maaltijd, waar iedereen die in de ochtend of middag aanwezig is, tegen betaling aan deel kan nemen. Alleen voor de maaltijd aanschuiven is niet de bedoeling. In de middag wordt er vaak onder het genot van een kop koffie of thee nog een potje kaarten of rummikub gespeeld, gezellig gekletst of zijn de creatievelingen met knutselmateriaal in de weer. Loop je thuis bijvoorbeeld vast met je brei- of haakwerk? Neem het dan gerust mee, misschien is er wel iemand die u verder kan helpen.

Praktische informatie
De vrijdag-inloop wordt georganiseerd door het Huis van Dodewaard. Het Huis van Dodewaard is er voor iedereen uit Dodewaard, maar ook staat de deur open voor gasten elders uit Neder-Betuwe. De ‘Huizen van..’ zijn een initiatief van de gemeente. U heeft geen indicatie nodig om mee te doen. Voor de koffie kunt u zo binnenlopen, maar als u mee wilt eten, moet u dat minimaal een dag van tevoren aangeven in verband met de inkopen.

De prijzen:
Koffie € 0,75 per kop
Thee € 0,50 per kop
De maaltijd kost € 8,00 per keer
Ben je er de hele dag inclusief maaltijd, dan zijn de kosten € 10,00
Bij de creatieve bezigheden worden materiaalkosten en eventuele kosten van de docent doorberekend. Uiteraard is/wordt niemand verplicht om mee te doen met activiteiten!

Iets voor u?
Bij interesse en voor meer informatie kunt u mailen naar huisvandodewaard@gmail.com.

Bellen naar 06-82278064 kan ook, maar dit nummer is niet altijd te bereiken. U kunt een bericht inspreken en de vrijwilliger van dienst belt u dan terug. Uiteraard kunt u ook altijd op vrijdag binnenlopen.

Collage van eten (foto door Huis van Dodewaard)