Wat kan de cliëntondersteuner voor u doen?

De cliëntondersteuner van Welzijn Rivierstroom luistert, denkt mee en geeft informatie en advies bij vragen die u heeft op het gebied van wonen, zorg, welzijn, dagbesteding en inkomen. Samen met u zoekt de cliëntondersteuner naar een oplossing die het beste past bij uw situatie of vraag.

Heeft u zorg of ondersteuning nodig van professionele organisaties? Dan kunnen we u helpen om uit te zoeken waar u moet zijn en hoe u dit kunt aanvragen. Vaak komen we er samen wel uit. Als u wilt, komen we bij u thuis langs. Natuurlijk mag er altijd iemand bij het gesprek aanwezig zijn die u vertrouwt.

Wij vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk mee kunt doen in de samenleving en dat u zich gehoord voelt. Ook vinden wij het belangrijk om te kijken naar wat uw eigen mogelijkheden zijn. Binnen onze organisatie is de kennis aanwezig om u te ondersteunen in uw eigen mogelijkheden en/of die van uw netwerk.

De cliëntondersteuning is gratis. Voor meer informatie of het maken van een afspraak: Welzijn Rivierstroom, Ankie Bongers tel: 06 2215 4619