Woltafel 13 januari van start

Vanaf 13 januari komen we elke vrijdag van 09.30 – 11.30 bij elkaar in de Buurtgarage (Valleiweg 16, Rhenen) om te haken & breien. En natuurlijk om samen een kop koffie te drinken en een praatje te maken. Komt u ook?

De Woltafel is voor iedereen, jong of oud, die het gezellig vindt om samen te handwerken of die het graag wil leren / beter wil worden. Aan de slag met een klein of groot project? Dat is aan u! Net zoals het tempo. Kosten: €0,50 per ochtend voor onbeperkt koffie en thee. Er worden (nog) geen materiaalkosten gevraagd, omdat we veel wol gedoneerd hebben gekregen.

Extra vrijwilliger gezocht
Vrijwilliger Yvonne zoekt nog een maatje om de Woltafel samen mee te begeleiden. Heeft u interesse, neem dan contact op met Elle via onderstaande gegevens.

Donatie
We hebben wol in overvloed, maar brei- en haaknaalden zijn welkom! Mocht u deze thuis hebben en er niets meer mee doen, dan zou u ons er ontzettend blij mee maken. U kunt contact opnemen met Elle.

Opgeven
Niet noodzakelijk, wel erg fijn. Dit kan door te mailen naar Elle Joosten via buurtgarage@rhenen.nl of te bellen/appen naar 06 19 42 69 67. Spontaan binnen komen lopen mag ook, maar vol = vol.

flyer en foto handwerk van Yvonne Willemsen – foto door Welzijn Rivierstroom