Zorg jij langdurig voor iemand?

Bijvoorbeeld voor je partner bij langdurige ziekte, voor een ouder die niet meer zonder hulp in huis kan, of voor je kind met een chronische aandoening. Mensen die dergelijke zorg geven, realiseren zich soms niet dat ze mantelzorger zijn. Maar in zulke zorgsituaties is dat wel het geval. Of de naaste nou een partner, zusje, oom, ouder, vriend of de buurvrouw is.

Veel mensen zien de zorg voor een ander als heel vanzelfsprekend. Vanzelfsprekend of niet, soms kun je tegen uitdagingen aanlopen. Of kan het (tijdelijk) te veel worden. De zorg voor jezelf kan er bij inschieten. Mantelzorgknooppunt Rhenen roept op: denk ook aan jezelf! Heb je daar wat hulp bij nodig? Neem dan contact op.

Wat biedt Mantelzorgknooppunt
Wij zijn voor jou: een luisterend oor, sparringpartner, bron van informatie en ondersteuning. Wanneer je je bij ons inschrijft, ontvang je ook uitnodigingen voor (gratis) workshops en valt 3x per jaar het magazine Mantelkracht op de deurmat. Daarnaast ontvang je aan het einde van het jaar een mantelzorgwaardering. 

Inschrijven?
Dat kan via www.welzijnrivierstroom.nl/gemeente-rhenen/mantelzorger of bij Elle Joosten via 06 19426967 / mantelzorg@rhenen.nl. Belangrijk: inschrijven is niet verplicht – ook zonder inschrijving kun je contact opnemen met Elle.