Vacatures vrijwilligerswerk

Om wat voor een hulp gaat het? U moet denken aan het ordenen van de administratie of een maatje als u veel alleen bent of graag met iemand anders er gezellig op uit wilt. Vindt u het lastig om vrienden te maken of om alleen naar een vereniging te gaan, dan kan een vrijwilliger u ook tijdelijk helpen. Maar het kan ook zijn dat u voor iemand anders zorgt en er verder veel alleen voor staat. Een steuntje in de rug van iemand uit de buurt kan dan helpen.

π—©π—Ώπ—Άπ—·π˜„π—Άπ—Ήπ—Ήπ—Άπ—΄π—²π—Ώ π—΄π—²π˜‡π—Όπ—°π—΅π˜ π˜ƒπ—Όπ—Όπ—Ώ π—šπ—²π˜‡π—Άπ—»π˜€π—΅π˜‚π—Άπ˜€ ‘π—•π—Άπ—·π˜‡π—Όπ—»π—±π—²π—Ώ π—šπ—²π˜„π—Όπ—Όπ—»’

Voor drie vrolijke en enthousiaste kinderen die in gezinshuis β€œBijzonder Gewoon” in Kesteren wonen, zoeken wij een vrijwilliger. Je gaat eens per vier weken op zaterdagmiddag een ontspannende activiteit met hen ondernemen buiten het gezinshuis.
Lees meerπ—©π—Ώπ—Άπ—·π˜„π—Άπ—Ήπ—Ήπ—Άπ—΄π—²π—Ώ π—΄π—²π˜‡π—Όπ—°π—΅π˜ π˜ƒπ—Όπ—Όπ—Ώ π—šπ—²π˜‡π—Άπ—»π˜€π—΅π˜‚π—Άπ˜€ ‘π—•π—Άπ—·π˜‡π—Όπ—»π—±π—²π—Ώ π—šπ—²π˜„π—Όπ—Όπ—»’

Visje eten?

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
Lees meerVisje eten?

Kom jij de Lay-Aut versterken?

De Lay-Aut: een plek voor jongeren met een vorm van autisme of een lichte verstandelijke beperking om samen te komen. Om mee te doen. Vind jij het leuk om, samen met een gezellig groepje vrijwilligers, activiteiten te organiseren & doen met jongeren? Dan horen we graag van je!
Lees meerKom jij de Lay-Aut versterken?

Natuurliefhebber

De Stichting Werkgroep Milieu- en natuurbeheer Rhenen (WMR) is op zoek naar mensen met een warme belangstelling voor natuur en milieu die zich willen inzetten om gebieden met natuurwaarden in stand te houden en bijzondere planten en dieren te beschermen in de omgeving van Rhenen/Veenendaal.
Lees meerNatuurliefhebber

Bouw mee aan de virtuele stad Rhenen

De Historische Vereniging Oudheidkamer Rhenen heeft een boeiend historisch project: Virtueel Rhenen. Je maakt online een wandeling door de stad Rhenen zoals zij er 300 jaar geleden heeft uitgezien. Om deze virtuele stad verder te ontwikkelen, zoeken we een developer die zijn waardevolle kennis voor een maatschappelijk belangrijk project wil inzetten.
Lees meerBouw mee aan de virtuele stad Rhenen

Kan je hierboven geen geschikte functie vinden als vrijwilliger?
Meld je dan hieronder aan en wij gaan kijken wat er bij je past.

Adres
In welke gemeente zou je als vrijwilliger aan de slag willen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.