Welzijn Rivierstroom wederom gecertificeerd

Welzijn Rivierstroom heeft opnieuw het Certificaat Sterk Sociaal Werk behaald. Met het Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk laat je als sociaalwerkorganisatie zien dat je staat voor kwaliteit en continu werkt aan de verbetering van de dienstverlening: aan opdrachtgevers, samenwerkingspartners en bewoners.

Het label is ontwikkeld voor en door de branche, waarbij het vakmanschap van professionals centraal staat. Certificering voor het Kwaliteitslabel geeft inzicht, houdt je alert op de bekwaamheid en prestaties van je mensen en je organisatie, en geeft nuttige adviezen voor verbetering. Het certificeringproces is ten slotte eenvoudig te doorlopen, aan de hand van een helder stappenplan.

Sandra van Rijkom, directeur bestuurder van Welzijn Rivierstroom geeft aan: “Wij zijn wederom zeer trots dat we ook voor de komende twee jaar het kwaliteitslabel mogen voeren. Het label is geldig voor onze dienstverlening en onze activiteiten in de gemeenten Buren, Neder-Betuwe en Rhenen waar onze organisatie actief is. Zo kunnen we inwoners, opdrachtgevers en samenwerkingspartners laten zien wat onze organisatie én vooral wat onze medewerkers waard zijn en kunnen betekenen voor de inwoners in ons werkgebied.