Vanaf maandag 24 juni zijn wij gevestigd aan de
Burgemeester Lodderstraat 50, 4043 KM Opheusden.
Ons telefoonnummer is gewijzigd naar 085-00 696 65.

Dorpshuizen en wijkcentra in de gemeente Rhenen

Dorpshuizen of wijkcentra zijn de plekken waar veel activiteiten plaatsvinden op het gebied van sport, een vergadering, een beurs, samen koffiedrinken, samen eten of een hobby uitvoeren. Er is voor iedereen wel iets te doen en ook Welzijn Rivierstroom is er actief.

Activiteiten van verenigingen en andere organisaties in een dorpshuis

In de de gemeente Rhenen bieden wij terugkerende activiteiten in de Buurtgarage en de Westpoort in Rhenen, ’t Bestegoed in Elst en Dorpshuis Achterberg.

Terugkerende activiteiten van Welzijn Rivierstroom

In de de gemeente Rhenen bieden wij terugkerende activiteiten in de Buurtgarage, de Westerpoort in  Rhenen en ’t Bestegoed in Elst.

Muziek en dansen maakt mensen blij”

Chiel, Jeannette en Nilca gaan maandelijks dansen in Elst

Dansen in Elst

Advies- en ontmoetingsplaatsen

De locaties binnen de gemeente Rhenen zijn niet alleen de ontmoetingsplaatsen voor ontspannende activiteiten. Het zijn tevens plekken waar inwoners hulp of advies kunnen krijgen over allerlei zaken.Er is taalles, hulp bij geldzaken en hulp bij het lezen of invullen van formulieren. Er zijn regelmatig informatieve bijeenkomsten en er zijn activiteiten voor het delen van ervaringen met lotgenoten. Het zijn ook de plekken om te ontdekken of er passend vrijwilligerswerk is.